Årets kjøtt– Picanha fra TT MEAT
Vinnerproduktet fremstår som særdeles delikate kjøttstykkersom gir både deilig smak og karakter. Balansen mellom fett og kjøtt er godt ivaretatt, og uttrykket vitner om høy kvalitet og godt håndverk. Kjøttet er saftig og har en behagelig tyggemotstand, samtidig som smaken er fyldig og rund. «Mørt og digg», som en av dommerne treffende oppsummerte det.
Slik var tilbakemeldingen fra dommerne i Det Norske Måltid!! Vi i TT Meat er veldig beæret over at Picanha kom til toppen, og vant Årets kjøtt i det norske måltid!! Vi har jobbet for å fremme Picanha helt siden starten. Ikke bare stykket Picanha, man måten man tilbereder det på.
Vi lærte å grille Picanha da vi bodde i Rio de Janeiro i Brasil, og dette fantastiske stykket fortjener definitivt sin plass blant toppen av kjøttstykker også i Norge. Vi har jobbet aktivt både fra butikkene, men også gjennom sosiale medier og grill-eventer vi har vært med på for å fremme dette deilige stykket, og måten det skal grilles på.
Kom innom en av butikkene våre torsdager mellom 1400 og 1830 og få gode tips om hvordan picanha tilberedes best mulig! 😉
Recent Comments