Siden starten har TT Meat vært forbundet med Picanha. Inspirasjonen fra vårt opphold i Brasil gjorde at dette var et av de aller første “cutsa” vi perfeksjonerte og begynte å selge. Vi har hatt som ambisjon å fremme Picanha som det perfekte stykket på grillen, og har brukt utallige timer i butikkene til å forklare hvordan man oppnår best mulig resultat, ved å skjære den i passe tykke stykker, salte litt på hver side, for så å grille den til perfeksjon, slik at man får frem den smaken Picanha skal ha. Til forskjell fra Culotte, er det enda nøyere hvordan man skjærer picanha, da dette er et stykke som skal grilles i “biffer” og som er møre og smakfulle som få, i motsetningen til Culotten som tradisjonelt langtidsstekes.
At vi er kommet til finalen i Det Norske Måltid med Picanha er for oss stort! Det betyr at vi kan nå ut til enda flere med dette fantastiske stykket, slik at flere får oppleve den unike smaken av perfekt grillet picanha. Vi er stolte. Enkelt og greit stolte, og glade over denne muligheten til å spre dette fantastiske stykket kjøtt, og måten man griller det på videre til enda flere!
Recent Comments