by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Den beste og kuleste cutten som finnes. “The Cadillac of Steaks” skåret av Norsk kvalitetskjøtt! Helt spesielt utvalgt entrecote med beinet fra ribba, som er skåret ned med utrolig presisjon, modnet over lang tid og gjort tilgjengelig for deg som kunde...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Picanha. Brasilianernes favorittcut. Kalles også Culotte, men det er veldig viktig at den skjæres og tilberedes som picanha! Vi har kontakter med gode kjøttskjærere som “fikser biffen” Utrolig godt stykke som stekes enten hel eller i 1,5 cm skiver rett på...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Endelig har Nordmenn fått øyene opp for Entrecote! Vi leverer den beste -perfekt modnet, og av topp kvalitet, og nydelig marmorering. Vi velger ut hver Entrecote for at du skal få den møreste, beste biffen du noen gang har smakt! En typisk Entrecôte fra TT Meat veier...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 11, 2020
Den beste og kuleste cutten som finnes. “Cote de Boeuf” er den mer distingverte franske broren til Tomahawk, skåret av Norsk kvalitetskjøtt! -En entrecote med beinet fra ribba, som er skåret ned med utrolig presisjon, modnet over lang tid og gjort...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 11, 2020
Rib Eye er Entrecote med bein. Beinet gir en fantastisk smak under steking, og selges vanligvis kun på noen få utvalgte restauranter i Norge. I Spania er dette “cuttet over alle cuts, og kalles Txuleton steak. Vi lar som regel “kappen” på utsiden av...
Recent Comments