by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 10, 2021
Ytrefilet er jo egentlig “sausakjødet” over alle. Men når man finner noen sykt marmorerte ytrefileter, og mørner dem skikkelig – så er det lite som gir den samme “restaurantopplevelse” som en ytrefilet. Marmoret – men uten noen...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Skal du ha fest? Flere til middag? Vi kan levere hele entrecoter, på bestilling. De ligger typisk i størrelse 4-5 kilo, og er selvsagt av samme nydelige kvalitet som en vanlig TT Entrecôte. Gi lyd på Facebook for bestilling!
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Den beste og kuleste cutten som finnes. “The Cadillac of Steaks” skåret av Norsk kvalitetskjøtt! Helt spesielt utvalgt entrecote med beinet fra ribba, som er skåret ned med utrolig presisjon, modnet over lang tid og gjort tilgjengelig for deg som kunde...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Endelig har Nordmenn fått øyene opp for Entrecote! Vi leverer den beste -perfekt modnet, og av topp kvalitet, og nydelig marmorering. Vi velger ut hver Entrecote for at du skal få den møreste, beste biffen du noen gang har smakt! En typisk Entrecôte fra TT Meat veier...
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 11, 2020
Den beste og kuleste cutten som finnes. “Cote de Boeuf” er den mer distingverte franske broren til Tomahawk, skåret av Norsk kvalitetskjøtt! -En entrecote med beinet fra ribba, som er skåret ned med utrolig presisjon, modnet over lang tid og gjort...
Recent Comments