by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 10, 2021
Shortribs er helt alldeles nydelig – enten man vil brasere, røyke det eller langtidsgrille det. TT Meat velger også Shortribs ut fra Marmorering, og forsøker å holde dem rundt kiloen, med 3 bein – og perfekt menge kjøtt på beine..
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Nydelig, marmorert TT-Bone med bein ca 0,8 – 2 kg. TT-Bone er jo en legendarisk cut, og når man får den skikkelig marmorert, smaker til og med indrefileten godt! 😉
by Jørgen Tengs-Pedersen | Jan 15, 2020
Picanha. Brasilianernes favorittcut. Kalles også Culotte, men det er veldig viktig at den skjæres og tilberedes som picanha! Vi har kontakter med gode kjøttskjærere som “fikser biffen” Utrolig godt stykke som stekes enten hel eller i 1,5 cm skiver rett på...
Recent Comments